Open-rates dit gaat bij jou ook fout!

By videodesigner / oktober 20, 2014

Het is simpel: hoe meer mensen op jouw mailinglijst die eigenlijk jouw e-mails ook daadwerkelijk openen, des te waardevoller jouw email lijst is.

In dit bericht deel ik een beproefde methode voor het waarborgen van zeer geëngageerde e-mail abonnees voordat ze zich aanmelden voor mijn lijst. Volg je mij nog? Lees verder om de exacte methode die ik gebruik ook toe te kunnen passen.

Stap 1

Voeg een persoonlijke touch toe aan jouw Opt-in Page & Download Page​


Je hoeft echt geen drastische veranderingen door te voeren. In feite voeg je aan jouw bestaande pagina een personal touch toe. Naam, een klein stukje persoonlijke tekst, foto van je zelf en een handtekening. That’s it!

Als je er direct deze kleine aanpassingen implementeert dan bouw je direct meer vertrouwen op en word er sneller de link naar jou gelegd wanneer er een mailtje binnenkomt…..Resultaat een hogere open-rate.


Stap 2

Maak gebruik van een dubbele Opt-In​

Niet alleen zorgt dit proces (ook wel aangeduid als "double opt-in”) voor minder junk leads, het is erg belangrijk om jouw abonnees al te laten ervaren hoe het proces in elkaar zit. Je wilt toch ook dat jouw abonnees op linkjes gaat klikken in jouw toekomstige email?

Stap 3

Zorg ook voor een "Video" op jouw bevestiging pagina ​

Stuur aub geen nieuwe abonnees door naar een automatische gegenereerde bevestigingspagina.

Maak er liever zelf één en gebruik hier de persoonlijke touch “VIDEO”. Vertel in deze video precies wat ze moeten doen. Hier kan je direct een positieve eerste indruk achterlaten.

Wij bieden hiervoor diverse mogelijkheden en werkt ook prima met een uitleg animatie of white-board style video.Stap 4

Stuur Abonnees ​door naar een Welkomstpagina 

Herhaal hier stap 3 Voila..... Video de perfecte Tool!​

 

Comments are closed


WordPress Security